Žena spadla v autobuse MHD: Nikto si ju nevšímal, až na konečnej!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 14:57 • 2 min
Žena spadla v autobuse MHD: Nikto si ju nevšímal, až na konečnej!

BRATISLAVA – V jednom z autobusov bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) v stredu (4.6.) spadla počas jazdy cestujúca na zem a na podlahe ležala, až kým vodič nezastavil na ďalšej, už konečnej zastávke.

slovakia

left justify in out

Vtedy k nej privolali rýchlu zdravotnú pomoc a udalosť už rieši aj polícia. Dopravný podnik Bratislava (DPB) tvrdí, že na vine sú cestujúci. Nikto vraj na ležiacu ženu vodiča neupozornil.
      

Žena spadla v autobuse číslo 88, ktorý smeroval z bratislavskej Petržalky pod Most SNP. "Až po dojazde do konečnej zastávky oznámila jedna z cestujúcich vodičovi autobusu, že vzadu v uličke, pri posledných dverách, leží na zemi cestujúca," vraví hovorkyňa DPB Adriana Volfová. Spadnúť mala pri výjazde zo zastávky pri obchodnom centre Aupark. "Cestujúca po celý čas jazdy medzi zastávkou Aupark a zastávkou Most SNP ležala na zemi," podotkla hovorkyňa.
      

Pod mostom už vodič kontaktoval dispečing a k zranenej žene prišla polícia aj zdravotníci. Udalosť je dnes podľa Volfovej v štádiu riešenia políciou.
      

Hovorkyňa však nehovorí o nevhodnej jazde vodiča, ale o ľahostajnosti cestujúcej verejnosti. "Nikto zo spolucestujúcich neupozornil vodiča, že vezie zranenú cestujúcu," zdôrazňuje. Vodič vraj podľa jej slov nemal možnosť ležiacu ženu z kabíny vidieť. "Do tejto časti vozidla nemá výhľad." DPB tak vyjadril rozhorčenie nad správaním sa cestujúcich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies