Žena si vykĺbila sánku: Jedla trojitý hamburger!

NETKY.SK • 23 August 2013, 12:08 • 2 min
Žena si vykĺbila sánku: Jedla trojitý hamburger!

LONDÝN - Istá Nicola Peate z anglického mesta Ormskirk si vykĺbila sánku, keď v jednej z liverpoolskych reštaurácií jedla trojitý hamburger. Dvadsaťpäťročnú ženu museli na druhý deň ošetriť v Royal Liverpool University Hospital.

slovakia

left justify in out

Peate má Ehlersov-Danlosov syndróm, ktorý sa prejavuje napríklad aj hypermobilitou kĺbov. "Cítila som bolesť, keď som ten hamburger jedla, ale nemyslela som si, že by som mohla mať vykĺbenú sánku. Nečakáte predsa, že sa vám niečo také stane pri konzumácii hamburgeru. Nedokázala som poriadne otvoriť ústa, mala som pocit, akoby som mala kŕč v jazyku. Neskôr ma začali bolieť uši a hlava. Ráno som sa už cítila veľmi zle. Až potom som začala mať pocit, že to bude asi vykĺbená sánka. Rozhodla som sa preto ísť rovno do nemocnice. Hneď ako mi ju vrátili na pôvodné miesto, tak všetka bolesť pominula," uviedla Peate. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies