Žena si privolala pomoc prostredníctvom objednávky na pizzu

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 12:17 • 2 min
Žena si privolala pomoc prostredníctvom objednávky na pizzu

MIAMI - Istá Cheryl Treadway z Floridy privolala prostredníctvom objednávky na pizzu pomoc do domu, v ktorom ju zadržiaval jej priateľ Ethan Nickerson. Na mieste boli aj ich deti vo veku jeden, päť a šesť rokov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný muž sa s o rok mladšou partnerkou vraj po celý deň hádal, vzal jej mobilný telefón a po tom, ako boli spolu vziať deti zo školy, ich ozbrojený veľkým nožom zadržiaval doma.

 

Treadway neskôr vrátil telefón, aby mohla objednať pizzu. Žena však do objednávky dopísala, aby privolali do jej domu políciu.

 

img

 

Pracovníčka pizzerie tak aj urobila a Nickersona následne zatkli. Obvinili ho z únosu, ublíženia na zdraví, zvlášť nebezpečného útoku so smrtiacou zbraňou či marenia spravodlivosti. Kauciu stanovili na 45-tisíc dolárov (v prepočte približne 40-tisíc eur).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona