VIDEO Žena si potrebovala rozmeniť bankovku, vyhrala 250 tisíc libier

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 11:25 • 2 min
VIDEO Žena si potrebovala rozmeniť bankovku, vyhrala 250 tisíc libier

KLIMARNOCK - 27-ročná žena potrebovala drobné do parkovacieho automatu, kúpila si žreb a vyhrala 250 tisíc libier.

slovakia

left justify in out

Marilyn Scott je 27-ročná žena zo Škótska, ktorá pracovala v call centre. Po tom, ako jej uplynula doba parkovania zadarmo, musela si kúpiť parkovací lístok. Nemala však pri sebe žiadne drobné. Rozhodla sa, že si bankovku rozmení v neďalekej trafike.

 

Tu si Marilyn kúpila žreb. Z výdavku vyplatila parkovné a vrátila sa do práce. Keď už si lós zakúpila, chcela zistiť, či sa na ňu náhodou neusmeje šťastie. To čo nasledovalo ju úplne zaskočilo.

 

Žreb, ktorý si žena kúpila bol výherný. A nešlo len tak o hocakú sumu. Marilyn vyhrala rovno jackpot v hodnote 250 tisíc libier! Nakoľko si nikdy pred tým žiaden tiket nekupovala, musela sa s kolegami poradiť, či ide skutočne o výhru.

 

Marylin sa rozhodla, že si na istý čas oddýchne od práce. Chce cestovať. Jej prvá dovolenka bude v Austrálii, kam vezme aj rodinu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona