Žena sa zasnúbila s lustrom, do postele však chodí spať s iným

NETKY.SK • 10 December 2017, 09:00 • 2 min
Žena sa zasnúbila s lustrom, do postele však chodí spať s iným

Amanda Libertyová (33) tvrdí, že je objektosexuálka a jej momentálnou láskou sú lustre. Do jedného nemeckého sa zamilovala natoľko, že sa s ním dokonca zasnúbila. Noci s ním ale netrávi, tie sú vyhradené inému lustru menom Jewel.

slovakia

left justify in out

Amandina láska k ozdobným lampám presahuje obyčajnú zberateľskú vášeň. Vo svojom dome v Leedsi má už 25 lustrov a zdá sa, že teraz našla novú lásku svojho života, píše server Novinky.cz. Stal sa ňou 70-centimetrový luster, ktorý Amanda kúpila za 400 libier z nemeckého antikvariátu. 

 

Luster pomenoval jeden z Amandiných priateľov podľa postavičky Lumiere z animovaného filmu Kráska  a zviera. Amanda sa oň neustále stará, pravidelne ho kúpe, dostáva objatia i pusinky. Rovnako ako o ostatných, aj o ňom hovorí v ženskom rode. "Nemôžem na ňu prestať myslieť. Má taký nádherný tvar a vychádza z nej naozaj úžasná energia," pochválila sa denníku Mirror. 

 

img

Amanda s Lumiérom. Foto: Profimedia

 

Tohto roku na Valentína sa s lustrom zasnúbila. "Dúfam, že jedného dňa dôjde aj k obradu. Nikdy predtým som zasnúbená nebola, takže je to celé veľmi vzrušujúce," povedala . Posteľ však so svojím snúbencom nezdieľa. Miesto tam je totiž vyhradené pre predsa len mennší luster menom Jewel.

 

Lustre na seba však nežiarlia, Amanda má s nimi otvorený vzťah. "Rozumejú tomu, že ich milujem všetky pre ich odlišné vlastnosti," hovorí. Väčšinu svojho času venuje zbieraniu a obnovovaniu lustrov. Jej vysnenou prácou je starať sa o historické osvetlenie v Buckinghamskom paláci.

 

Amanda samu seba považuje za objektosexuálku. Prvýkrát sa vraj zamilovala v štrnástich do bubna, potom neodolala Soche slobody (Statue of Liberty). Po nej si aj zmenila meno, predtým sa volala Amanda Deed Pollová. Vzťah na diaľku však nebol pre Amandu dostačujúci. V USA bola šesťkrát a aj keď soche hovorí dôverne Libby, tvrdí, že sa bez nej cítila príliš osamelá. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies