Žena sa rozvádza, pretože jej manžel pomáha doma upratovať a neháda sa

NETKY.SK • 27 August 2019, 19:24 • 2 min
Žena sa rozvádza, pretože jej manžel pomáha doma upratovať a neháda sa

O trochu prekvapivom rozvode informovali tento týždeň médiá v Spojených arabských emirátoch. Žena z emirátu Fudžajra požiadala súd o rozvod, pretože ju jej muž miluje príliš, pomáha jej v domácnosti, nekričí na ňu a neháda sa s ňou.

slovakia

left justify in out

Šťastné manželstvo sa väčšinou bez lásky nezaobíde. Príliš veľa lásky ho však môže zničiť, myslí si nemenovaná žena, ktorá minulý týždeň zastala pred súdom so žiadosťou o rozvod. O neobvyklom prípade informoval server Khaleej Times.

 

"Nikdy na mňa nekričal a nič mi neodmietol," uviedla pred súdom žena. "Dusila ma jeho extrémna láska a náklonnosť. Dokonca mi pomáhal upratovať dom," vysvetľovala.

 

Žena ďalej doplnila, že jej muž aj varil a za celý rok, čo manželstvo trvalo, sa s ňou ani raz nepohádal. "Túžim po jednom dni hádok, lenže s mojím romantickým manželom, ktorý mi vždy odpustí a zahŕňa ma darčekmi, sa to zdá nemožné. Chcem skutočnú diskusiu, dokonca aj hádku, nie tento bezkonfliktný život plný poslušnosti," uviedla.

 

img

 

Urovnajte si to sami, rozhodol súd


Na súde bol spomenutý jeden z prípadov horlivosti milovaného manžela. Keď mu žena oznámila, že má trochu cez váhu. Okamžite sa dal na prísnu diétu a s vervou sa pustil do cvičenia.

 

Avšak jediným efektom bolo, že si pri ňom zlomil nohu. Manžel chce byť podľa svojich slov perfektným a milým manželom a požiadal súd šaría, ktorý má v Spojených arabských emirátoch v gescii manželstvo a rozvody, aby žiadosť jeho manželky zamietol.

 

"Nie je fér súdiť manželstvo po jednom roku. Každý sa učí zo svojich chýb," vysvetľoval. Súd prípad zatiaľ odložil, aby dal páru možnosť zmieriť sa a vyriešiť si spory inou cestou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies