Žena sa pri zinscenovaní prepadnutia dvakrát postrelila

NETKY.SK • 19 Máj 2012, 04:55 • 2 min
Žena sa pri zinscenovaní prepadnutia dvakrát postrelila

ena sa pri zinscenovaní prepadnutia dvakrát postrelila - Krimi Štyridsaťosemročná žena z amerického štátu Tennessee zinscenovala prepadnutie, a aby jej príbehu polícia skutočne uverila, dvakrát sa postrelila. Tento čin ju takmer stál život.

slovakia

left justify in out

img

Štyridsaťosemročná žena z amerického štátu Tennessee zinscenovala prepadnutie, a aby jej príbehu polícia skutočne uverila, dvakrát sa postrelila. Tento čin ju takmer stál život. Joy Lounders z mesta Dandridge sa v noci zo stredy na štvrtok strelila do nohy a ramena, aby o prepadnutí nebolo pochýb. Následne zatelefonovala svojmu manželovi a potom aj susedovi, ktorí zavolal políciu. Keď čakala na transport vrtuľníkom do nemocnice, policajtom povedala, že ju napadol asi 40-ročný muž so sivými vlasmi. Podľa vlastných slov jej útočník vzal zbraň a dvakrát na ňu vystrelil. V tejto súvislosti tiež povedala, že videla pri dome striebornú dodávku.

Policajti však začali po obhliadke miesta činu pochybovať nad jej verziou príbehu. Lounders nakoniec priznala, že si všetko vymyslela. Svoj život podľa šerifa Buda McCoiga z Jefferson County ohrozila preto, lebo sa chcela vyhnúť pondelňajšiemu nástupu do výkonu trestu za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. McCoig povedal, že ešte nevie, či voči nej vznesú ďalšie obvinenia.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona