Žena sa potápala na Havajských ostrovoch: Žralok jej odkusol ruku

NETKY.SK • 16 August 2013, 07:53 • 2 min
Žena sa potápala na Havajských ostrovoch: Žralok jej odkusol ruku

WAILUKU- Nemecká turistka utrpela vážne zranenia zrejme pri útoku žraloka neďaleko pobrežia Havaja a prišla o ruku. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Záchranári z ostrova Maui v americkom štáte Havaj vo štvrtok uviedli, že žene odtrhlo pravú ruku pri potápaní približne 50 metrov od pobrežia. Žene vo veku približne 20 rokov pomohli dostať sa na breh dvaja jej priatelia a kajakár a urýchlene ju odviezli do nemocnice.

Najčítanejší denník na Havajských ostrovoch Honolulu Star-Advertiser uviedol, že podľa oficiálnych údajov išlo na Havaji tento rok už o ôsmy útok. Vlani došlo k 11 útokom, čo bolo najviac za posledných zhruba desať rokov a vysoko nad ročným priemerom 4,75. Priatelia mladej ženy útok nevideli. Šéf hasičskej služby na ostrove Maui povedal, že s najväčšou pravdepodobnosťou ženu zranil žralok, ale nie je to potvrdené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies