FOTO Žena sa po diaľnici D2 rútila v protismere: V aute mala dieťa!

NETKY.SK • 8 November 2016, 13:23 • 2 min
FOTO Žena sa po diaľnici D2 rútila v protismere: V aute mala dieťa!

BRATISLAVA – Na diaľnici D2 v smere z Bratislavy na Maďarsko jazdila v pondelok (7. 11.) krátko po 20.00 h 32-ročná vodička v protismere. V aute viezla dieťa. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Vodička si podľa Szeiffa nevšimla zjazd z diaľnice na Rusovce – Jarovce a po pár metroch sa s vozidlom otočila a prešla do protismeru. S autom sa následne v protismere vrátila za plnej premávky pred výjazd z diaľnice, pričom ohrozila niekoľko nákladných a osobných vozidiel ako aj vozidlo mýtnej polície.

 

"Pri tejto mimoriadne riskantnej a nezodpovednej jazde nedošlo k zraneniu osôb, alebo spôsobeniu škody na vozidlách. Vodička bola bezodkladne príslušníkmi mýtnej polície podrobená vykonaniu kontroly, počas ktorej sa preukázalo, že vo vozidle sa nachádzalo aj maloleté dieťa," priblížil Szeiff.

 

Nakoľko sa vodička dopustila porušenia viacerých dopravných predpisov, na mieste jej policajti zadržali vodičský preukaz. "Vo veci bude naďalej konať príslušný správny orgán, ktorý rozhodne o vine a sankcii za porušenie zákona," dodal policajný hovorca.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona