Žena sa po desiatich rokoch odhodlala výsť z domu, spadla do kanála

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 11:31 • 2 min
Žena sa po desiatich rokoch odhodlala výsť z domu, spadla do kanála

LONDÝN - Istá Janet Faal z juhoanglického mesta Crawley spadla do kanála po tom, čo po desiatich rokoch začala vychádzať z domu. Päťdesiatsedemročná žena, ktorá trpí agorafóbiou, sa snažila prekonať chorobu prechádzkami s priateľkou. Počas vychádzky si ale nevšimla dieru v zemi. Po páde do nej si zlomila nos a nohu.

slovakia

left justify in out

Faal vyšla z domu po tretí raz za desať rokov. Keď sa kamarátke snažila pomôcť pri cúvaní z parkoviska, odstrčila nohou drevenú dosku nachádzajúcu sa v ceste. "Posunula som paletu a ukročila som. V živote by mi nenapadlo, že pod ňou bude diera. Myslela som si, že tam len tak padla," vysvetlila žena. "Ďalej si spomínam už len na bolesť. Bolo to strašné," doplnila, pričom tiež uviedla, že pri páde si udrela tvár o dosku, zatiaľ čo ľavá noha jej vkĺzla do otvoreného kanála.

 

img

 

Zranená žena teraz pochybuje, či sa opäť odváži opustiť svoj domov. "Bola som s priateľkou. Je pre mňa náročné ísť kamkoľvek, no zlepšovalo sa to. Teraz si už nie som taká istá," vyjadrila sa. Podľa zamestnanca obchodu, pred ktorým sa nehoda stala, na otvorený kanál upozorňovali majiteľa pozemku niekoľkokrát.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies