Žena sa nevedela rozhodnúť: Oženila sa s dvomi mužmi naraz!

NETKY.SK • 28 August 2013, 11:59 • 2 min
Žena sa nevedela rozhodnúť: Oženila sa s dvomi mužmi naraz!

MOBASA – Ženy bývajú častokrát nerozhodné. Táto Keňanka sa nevedela rozhodnúť, s ktorým mužom jej je lepšie, a tak to vyriešila jednoducho – vzala si obidvoch!

slovakia

left justify in out

Dvaja Keňania Sylvester Mwendwa a Elijah Kimani sa rozhodli, že nebudú na seba žiarliť a oženili sa s tou istou ženou. So ženou randili viac ako štyri roky a jeden o druhom netušili. Dohodli sa, že každý z nich bude tráviť s manželkou čas len v určité dni v týždni.

Okrem toho, že sa striedajú v úlohe manžela, takisto sa striedajú v úlohe otca, pretože Žena porodila už dve deti. Médiá nezverejnili koho deti sú a obaja muži testy DNA odmietajú. „Dohodli sme sa, že oddnes sa nebudeme vyhrážať a ani pociťovať žiarlivosť medzi sebou, pretože naša manželka nám povedala, že nechce opustiť ani jedného z nás,“ povedal Sylvester Mwendwa o netradičnom vzťahu. „Každý z nás rešpektuje dni ktoré máme so ženou vyhradené. Zhodli sme sa na tom, že ju milujeme a budeme žiť v mieri a pokoji. Nikto nás do tohto vzťahu nenútl,“ dodal Mwenda.

V Keni nie je protizákonné oženiť sa s viac ako jedným mužom, keď dokážete, že je to súčasťou vašich zvykov a viery.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies