Žena sa nahnevala na priateľa, že nezastavil v McDonalde: Trikrát ho prešla!

NETKY.SK • 7 November 2013, 12:56 • 2 min
Žena sa nahnevala na priateľa, že nezastavil v McDonalde: Trikrát ho prešla!

KINGSPORT – Hlad je hlad! Mnoho ľudí býva extrémne nevrlých, keď sú hladní. Američanka Crystal Brooksová, bola tak hladná, že trikrát prešla autom svojho priateľa.

slovakia

left justify in out

Santiago Hernadez (41) odmietol zastaviť v známej fastfoodovej reštaurácii McDonald’s napriek tomu, že jeho priateľka Crystal Brooksová (33) na neho veľmi naliehala.

Hernandez kúpil jedlo v inej reštaurácii, čo jeho priateľku rozhnevalo natoľko, že mu povedala aby sa za volantom vystriedali. Keď prišlo k výmene Brooksovú ovládol ohromný hnev a prešla so Chevroletom s-10 Hernadeza. Potom zaradila spiatočku prešla ho ešte raz, a potom ho prešla aj tretíkrát.

Podľa policajnej správy v čase tohto incidentu sedeli v aute ich deti a ešte jeden ich rodinný známy. Hernadez utrpel pohmoždeniny na rukách a chrbte. Brooksová sedí vo väzbe a jej prepustenie na slobodu ju bude stáť 15-tisíc dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona