Žena pri krádeži v Nitre zaútočila na obsluhu čerpacej stanice

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 16:00 • 2 min
Žena pri krádeži v Nitre zaútočila na obsluhu čerpacej stanice

NITRA - Na obsluhu čerpacej stanice v Bábe neďaleko Nitry zaútočila žena, ktorá sa pokúšala bez zaplatenia odísť s tovarom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová, 30-ročná žena sa v nedeľu 12. júla pokúsila vziať z regálu s tovarom dve sójové tyčinky. Keď ju zamestnankyňa upozornila, aby za ne zaplatila, žena ju poškriabal na krku, strhla jej zlatú retiazku a ušla.

 

Napadnutá pracovníčka čerpacej stanice okamžite prípad oznámila na polícii. „Policajti z Obvodného oddelenia Veľké Zálužie 30-ročnú Eriku zo Selíc krátko po spáchaní skutku zadržali na diaľnici. Odcudzenú retiazku v hodnote 150 eur nenašli, pretože žena tvrdila, že ju po ceste odhodila. Ešte v ten deň bola umiestnená do cely policajného zaistenia a bolo jej vznesené obvinenie z prečinu krádeže,“ uviedla Bruchterová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies