Žena prežila v lietadle strašné chvíle!

NETKY.SK • 8 December 2019, 12:00 • 2 min
Žena prežila v lietadle strašné chvíle!

BRATISLAVA - Počas letu zo San Francisca do Atlanty americkej spoločnosti United Airlines uštipol jednu z pasažierok škorpión.

slovakia

left justify in out

Nemenovaná žena povedala, že vo štvrtok ráno ucítila na nohe pichanie a keď išla na toaletu, z nohavíc jej vypadol škorpión a utiekol preč. Aerolínie pre spravodajský portál BBC uviedli, že pasažierke pomohla posádka lietadla, ktorej na diaľku radil lekár, a neskôr ju záchranka previezla do nemocnice. Jej stav nie je známy.

Štvrtkový incident nebol prvým nálezom škorpióna počas komerčného letu, no takéto prípady bývajú zriedkavé. Začiatkom roka nakrútili ako škorpión vylieza z priestoru na batožinu v kabíne letu spoločnosti Lion Air v Indonézii. Predvlani zase počas letu United Airlines z Houstonu v Texase do kanadského Calgary uštipol škorpión Kanaďana. V tom istom roku sa pre škorpióna na palube oneskoril aj let spoločnosti EasyJet z Paríža do Glasgowa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies