Žena potrebovala pomoc a vytočila číslo 911, dispečer však spal

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 07:03 • 2 min
Žena potrebovala pomoc a vytočila číslo 911, dispečer však spal

Žena potrebovala pomoc a vytočila číslo 911, dispečer však spal

slovakia

left justify in out

img

Žena z Marylandu zostala šokovaná po tom, čo sa na čísle 911 snažila zavolať pomoc svojmu manželovi, no na druhej strane počula namiesto dispečera len chrápanie. Ku kurióznej, no veľmi nebezpečnej situácii došlo ešte 4. apríla. Zlyhanie zamestnanca nezostalo bez následkov.

Keď nemenovaná Američanka zistila, že jej muž má problémy s dýchaním, ihneď vytočila číslo 911. Operátor ju následne spojil s dispečerom ambulancie. Žena z Montgomery County najprv nepočula nič, po chvíli však začula chrápanie. "Haló? Haló?," hovorila do slúchadla, no na druhej strane jej nikto neodpovedal. Operátor po chvíli zistil, že Američanka nedostala žiadnu odpoveď a tak zavolal na pomoc tretiu osobu, ktorá žene aspoň poradila, ako má v tejto chvíli postupovať. Spiaci dispečer sa po šiestich minútach napokon prebudil a poslal do domu ženy záchranku. Muža, ktorý mal zdravotné problémy, hospitalizovali a nič sa mu nestalo. Dispečera však jeho spánok stál miesto.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona