Žena potrebovala dorobiť prácu, synovi pustila rozprávku z mobilu: V zápätí to však horko oľutovala!

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 11:57 • 2 min
Žena potrebovala dorobiť prácu, synovi pustila rozprávku z mobilu: V zápätí to však horko oľutovala!

Mamička si nabudúce dobre rozmyslí, čím zaujme svoje dieťa.

slovakia

left justify in out

Každý rodič to pozná. Chvíľa, keď dieťa náhle stíchne je zárukou, že sa deje niečo nekalé. Hovoriť by o tom vedela aj istá mamička menom Lu, ktorá si zarobila na poriadny problém, keď sa pokúsila zaujať svojho dvojročného syna.

Lu bola na svoje dieťa sama, nemala práve pri sebe nikoho, koho by mohla požiadať, aby ho zabavil. Nutne však potrebovala dorobiť nejaké pracovné záležitosti, tak sa rozhodla, že mu vo svojom mobilnom telefóne pustí rozprávky, ktoré ho zabavia a ona si zatiaľ vyrieši, čo musí. Jej synčeka nápad s mobilom rozhodne upútal, no nie tak, ako Lu očakávala.

 

Mladá mamička s prácou čoskoro skončila a išla synovi telefón vziať, aby sa mu ďalej venovala. Ale to, čo zbadala ju zamrazilo. Dieťa totiž žiadne video nepozeralo, namiesto toho zrejme „majstrovalo“ a podarilo sa mu telefón zablokovať na 48 rokov!

 

Išlo o iPhone, ktorý funguje spôsobom, že po opakovanom zadaní nesprávneho bezpečnostného kódu sa na niekoľko minút zablokuje. Chlapček sa o to zrejme pokúšal veľmi intenzívne, pretože telefón zablokoval na 25 miliónov minút, čo je približne 48 rokov.

 

Pokiaľ teda Lu chcela svoj mobilný telefón ešte použiť, musela ho dať špeciálne odblokovať, kvôli čomu však prišla o všetky kontakty, fotografie i ostatné údaje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona