Žena ponúkala cez internet elektroniku, tovar nikdy nedodala

NETKY.SK • 24 Február 2015, 10:28 • 2 min
Žena ponúkala cez internet elektroniku, tovar nikdy nedodala

BRATISLAVA - Obvineniu z podvodu čelí 23-ročná Mária K. z Nových Zámkov. Mladá žena ponúkala na internetovej stránke s inzerciou na predaj rôznu elektroniku.

slovakia

left justify in out

Na inzerát jej naleteli viacerí záujemcovia, s ktorými komunikovala cez e-mail. Vylákala od nich dokopy 380 eur, no tovar im nikdy nedodala a peniaze už viac nevideli. V prípade dokázania viny hrozí mladej žene za tento podvod až dvojročné väzenie. Agentúru SITA o tom informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.


V súčasnosti rozšírený nákup cez internet je síce pohodlný a často aj finančne výhodný, no polícia upozorňuje, že nesie so sebou aj určité riziká. Pri nakupovaní cez internet je preto na mieste opatrnosť. "Berte do úvahy, že tovar, ktorý nakupujete v internetovom obchode, sa môže v skutočnosti odlišovať od tovaru vyobrazeného na stránkach obchodu. Skôr ako nákup uskutočníte, pozorne si prečítajte obchodné podmienky a reklamačný poriadok, aby ste predišli nedorozumeniam a eliminovali riziká nákupu," upozorňujú policajti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies