Žena podviedla 23 ľudí, ponúkala im prácu

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 13:12 • 2 min
Žena podviedla 23 ľudí, ponúkala im prácu

BARDEJOV - Bardejovská polícia obvinila 33-ročnú Jaroslavu z Banskej Bystrice z podvodu. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Migaľová, obvinená údajne podviedla 23 ľudí a spôsobila im tak škodu takmer 10 000 eur.

slovakia

left justify in out

Obvinená ponúkala na internete prácu v Spojených arabských emirátoch. Najskôr však záujemcovia museli zaplatiť sprostredkovateľský poplatok 650 eur. Ten mohli zaplatiť naraz, alebo aj na splátky, nie všetci poškodení teda zaplatili plnú sumu. Záujemcovia sa však práce nedočkali a obvinená im ani nevrátila peniaze. Polícia zistila, že žena sa takto obohacovala od mája minulého roku do februára tohto roku. Keďže obvinená podvádzala dlhodobo, vyšetrovateľ ju chce stíhať vo väzbe. 

 

Migaľová zároveň upozorňuje, že podvedených ľudí môže byť omnoho viac, a to na Slovensku ako aj v Českej republike. Polícia preto vyzýva občanov, ktorí sa stali obeťou podvodu 33-ročnej Jaroslavy, alebo majú akékoľvek informácie k tomuto prípadu, aby sa ozvali na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na telefónnom čísle 158. Obvinenej žene v prípade preukázania viny hrozí väzenie na tri až na desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies