Žena po 10 rokoch našla svojho nezvestného manžela na parkovisku. Čo mu povedala?

NETKY.SK • 24 August 2017, 13:14 • 2 min
Žena po 10 rokoch našla svojho nezvestného manžela na parkovisku. Čo mu povedala?

MELBOURNE - Žena sa jedného dňa ocitla sama s dvoma deťmi. Po jej manželovi sa zľahla zem a vyhlásili ho za nezvestného. Nedokázali ho vypátrať celých desať rokov.

slovakia

left justify in out

Sandie Gilletteová (44) videla svojho muža Russella Jenkina naposledy v septembri 2006, keď opustil ich spoločný dom v austrálskom Werribee. Od vtedy sa domov nikdy nevrátil.

 

Kde je otecko? Žije? Zomrel? Alebo vás už prosto nemá rád? Sandie so zlomeným srdcom netušila čo má povedať ich dvom deťom Ethani (4) a Charliemu (2).

 

Nejako sa naučili žiť bez neho a pomaly uplynulo 10 rokov. Začiatkom tohto roka bola Sandie so svojimi deťmi na výlete približne 1700 km od bydliska. Ako prechádzala parkoviskom zrazu spoznala svojho manžela.

 

img

Russell Jenkin

Foto: Victoria police

 

"Vždy som si myslela, že je niekde tam vonku. Ale bol to trochu šok, keď som ho naozaj zbadala. Neviem, ako to vysvetliť – ostali sme meravo stáť," povedala pre news.com.au.

 

"Boli sme veľmi blízko a pozerali sme sa na seba. Uvedomil si, že sme to my,“ opísala zvláštne nepríjemnú situáciu Sandie. S Russellom si vraj nič nepovedali a zase sa rozišli.

 

"Mohol sa k nám priblížiť, ale čo poviete niekomu, kto vás opustil na viac ako 10 rokov?" dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies