Žena okradla zákazníčku v obchode o peňaženku, neskôr jej ju vrátila

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 12:40 • 2 min
Žena okradla zákazníčku v obchode o peňaženku, neskôr jej ju vrátila

NITRA - Vlastná nepozornosť pripravila 36-ročnú Zuzanu z obce Cabaj-Čápor o peňaženku. Pri ukladaní nákupu do tašky v obchode v obci Močenok v okrese Šaľa si položila peňaženku na pult. Situáciu využila 32-ročná zákazníčka, ktorá peňaženku s finančnou hotovosťou a osobnými dokladmi nepozorovane zobrala.

slovakia

left justify in out

Policajti začali po páchateľke okamžite pátrať a preverili viacero osôb, medzi nimi aj podozrivú ženu z obce Močenok. Tá im však tvrdila, že v ten deň v obchode nebola. „Zrejme ju však hrýzlo svedomie, pretože neskôr zavolala poškodenej a dohodla si s ňou stretnutie. Peňaženku aj s dokladmi poškodenej vrátila s ospravedlnením. Finančnú hotovosť 270 eur však stihla minúť, preto peniaze vybrala z bankomatu a odovzdala okradnutej žene,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. 

 

Policajti z Močenku riešia prípad ako prečin krádeže, za ktorý hrozí dvojročný trest odňatia slobody.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies