Žena ohlásila znásilnenie, skončila vo väzení ako vinníčka!

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 12:01 • 2 min
Žena ohlásila znásilnenie, skončila vo väzení ako vinníčka!

DUBAJ - Dvadsaťštyriročnú nórsku návrhárku interiérov odsúdili v Dubaji k 16 mesiacom väzenia za mimomanželský sex, keď oznámila, že bola znásilnená.

slovakia

left justify in out

Žena povedala, že sa rozhodla svoj prípad zverejniť, aby upozornila na riziká islamom ovplyvneného právneho systému bohatého mestského štátu v Perzskom zálive.

Marte Deborah Dalelvová v rozhovore pre agentúru Associated Press v piatok povedala, že nemieni mlčať, kým súd v septembri neprerokuje jej odvolanie voči rozsudku. Jej prípad vyvolal pobúrenie na Západe a medzi obhajcami ľudských práv. Ukázal však tiež na čoraz častejšie napätie medzi medzinárodnou atmosférou v Spojených arabských emirátoch a jeho právnym systémom. Nórka uviedla, že ju zadržali hneď, ako v marci oznámila znásilnenie. Rozsudok vyniesol dubajský súd túto stredu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies