Žena odhryzla majiteľovi čínskej reštaurácie časť ucha

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 10:49 • 2 min
Žena odhryzla majiteľovi čínskej reštaurácie časť ucha

MOUNT CLEMENS - V americkom štáte Michigan zatkli ženu, ktorá sa prišla sťažovať do reštaurácie na jedlo a odhryzla majiteľovi časť ucha. Dvadsaťštyriročná Jade Loren Anderson čelí obvineniu z napadnutia s úmyslom zohavenia. Informovala o tom kancelária šerifa v okrese Macomb. Kauciu stanovili na 20-tisíc dolárov (v prepočte približne 17-tisíc eur).

slovakia

left justify in out

Obvinená prišla do čínskej reštaurácie, kde sa sťažovala na objednávku majiteľom, ktorí sú manželia a nevedia plynule po anglicky. Ich syn im pomohol s prekladom rozhovoru.

 

Rozzúrená zákazníčka však po chvíli odstrčila syna, jedlo hodila na zem a napadla majiteľku. Jej manžel sa ju snažil ochrániť a vyhnať ženu z reštaurácie, no tá mu odhryzla časť ucha. Syn napokon privolal políciu. Majiteľa museli hospitalizovať, zatiaľ čo jeho manželku a syna ošetrili na mieste.

 

Počas vyšetrovania zistili, že Anderson nechala v čase incidentu doma samotné malé dieťa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies