Žena obťažovala bývalého Trumpovho poradcu Bannona, zavolali na ňu políciu

NETKY.SK • 9 Júl 2018, 13:10 • 2 min
Žena obťažovala bývalého Trumpovho poradcu Bannona, zavolali na ňu políciu

WASHINGTON - Majiteľ kníhkupectva v meste Richmond v americkom štáte Virgínia zavolal v sobotu políciu po tom, čo jedna z jeho zákazníčok obťažovala v predajni Steva Bannona, bývalého stratéga Bieleho domu a niekdajšieho šéfa predvolebnej kampane amerického prezidenta Donalda Trumpa. Informoval o tom v nedeľu spravodajská televízia ABC News.

slovakia

left justify in out

Denník Richmond Times-Dispatch na svojej internetovej stránke uviedol, že Nick Cooke, majiteľ richmondského kníhkupectva Black Swan, zavolal políciu, keď jedna žena pristúpila k Bannonovi a povedala mu, že je "špina". Cooke ženu vyzval, aby kníhkupectvo opustila, tá však jeho výzvu uposlúchla, až keď zdvihol telefón a zavolal políciu.

 

Predstaviteľ polície v Richmonde potvrdil, že operátor zaznamenal prichádzajúci hovor v sobotu o 15.15 h miestneho času. Policajti však v predajni nezasahovali, pretože žena ešte pred príchodom hliadky odišla.

K incidentu s bývalým blízkym spolupracovníkom amerického prezidenta Donalda Trumpa prišlo niekoľko týždňov po tom, čo v reštaurácii v meste Lexington odmietli obslúžiť hovorkyňu Bieleho domu Sarah Sandersovú.

 

Bannona vlani v auguste po sporoch s Trumpom prepustili z Bieleho domu. V januári odstúpil aj z postu šéfa spravodajského portálu Breitbart News. Bol jedným z najbližších Trumpových poradcov počas jeho predvolebnej kampane v roku 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies