Žena nerešpektovala červenú ,skončila v nemocnici

NETKY.SK • 25 December 2014, 14:44 • 2 min
Žena nerešpektovala červenú ,skončila v nemocnici

BRATISLAVA - Pravdepodobne nerešpektovanie svetelnej signalizácie je príčinou nehody, ktorá sa stala na Štedrý deň v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúru SITA Karina Považanová z bratislavského krajského policajného riaditeľstva, okolo 14:20 na križovatke ulíc Žitná a Stolárska vodička BMW, ktorá išla smerom von z mesta, vošla do križovatky, aj keď pravdepodobne mala červenú. V križovatke sa zrazila s Fiatom Punto, ktoré išlo po Stolárskej ulici v smere na Žitnú. Podľa lekárskych správ utrpeli obe vodičky, 39-ročná vodička vozidla Fiat Punto ako aj 35-ročná vodička vozidla BMW, ťažké zranenia. Spolujazdkyňa z BMW bola zranená ľahko. Dychová skúška v prípade vodičky vozidla BMW požitie alkoholu vylúčila, v prípade vodičky vozidla Fiat sa urobil odber krvi. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies