Žena nemohla chodiť: Po modlitbe sa postavila na nohy a začala bežať!

NETKY.SK • 19 Október 2016, 10:44 • 2 min
Žena nemohla chodiť: Po modlitbe sa postavila na nohy a začala bežať!

MBEYA - Pred nedávnom sa znovu uskutočnila výnimočná kresťanská kampaň zameraná na hlavné posolstvo, že Ježiš žije, bol vzkriesený a uzdravuje tak ako to robil pred dve tisíc rokmi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Mbeya je jedno z desať najväčších miest Tanzánie. Kresťanská organizácia CfaN tu usporiadala ďalšiu kampaň na ktorej sa zhromaždilo množstvo ľudí. Hlavným rečníkom bol známy kazateľ evanjelia Daniel Kolenda, ktorého sprevádzajú zázraky ako za čias Ježiša. Po jeho kázni reagovali tisíce ľudí na jeho posolstvo. Prekliatia boli zlomené, ľudia nosili rôzne čarodejnícke predmety a modly, ktoré pálili vo veľkom sude.

 

Jedna žena svedčila o tom ako ešte mladé dievča dostalo náhrdelník, ktorý jej mal zaručovať ochranu a dobrý spánok. Na miesto toho ju trýznili démoni a spôsobovali jej psychické ťažkosti. V ten večer dala náhrdelník dolu a vydala svoj život Ježišovi, ktorý ju okamžite zaplavil neopísateľným pokojom.

 

Ľudia boli dotknutí Božou mocou. Uzdravenia sa diali po celom tom mieste, mnoho chromých bolo okamžite uzdravených. Muž, ktorý bol pripútaný na lôžko a nevedel chodiť, začal pochodovať po pódiu. Keď sa ho Daniel opýtal kto ho uzdravil, odpovedal: “Boh.” “Áno” odpovedal evanjelista a chcel aby bol konkrétnejší. Obrátil sa na zástup a opýtal sa ľudí, či poznajú meno toho kto muža uzdravil. S veľkým burácaním sa ozvalo “JEŽIŠ!”

 

Mladá žena (na obrázku) rozprávala ako sa za posledné tri roky pohybovala. Keď niekde chcela ísť, musela liezť po štyroch. Na kampaň sa doslova doplazila. Akonáhle sa však Daniel pomodlil za chorých, dotkla sa jej Božia moc, postavila sa na nohy a začala dokonale chodiť!

 

Žena s nádorom vo veľkosti päste bola tiež úplne uzdravená. Porozprávala ako v priebehu modlitby nádor zrazu zmizol. Jedna staršia žena, ktorá v posledných desať rokov nedokázala chodiť bez špeciálneho chodítka, teraz dokonale chodí a nemá žiadne bolesti.

 

V priebehu týždňa sa kampane zúčastnilo takmer 300-tisíc ľudí a mnoho z nich vydalo svoj život Ježišovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies