Žena nedala prednosť policajnému autu, leží v nemocnici

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 17:04 • 2 min
Žena nedala prednosť policajnému autu, leží v nemocnici

BRATISLAVA - V piatok (11.4.) okolo 20.30 h sa v Bratislave na križovatke ulíc Galvaniho a Ivánska zrazili osobné a policajné auto.

slovakia

left justify in out

Vodička (47) Volkswagenu Jetta nedala prednosť v jazde policajnému autu, ktoré v tom čase prechádzalo križovatkou so zapnutým výstražným svetelným a zvukovým zariadením. TASR o nehode informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
      

"Vodička osobného motorového vozidla utrpela ťažké zranenie, s ktorým bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol hovorca. Šofér (29) služobného auta s označením Polícia a jeho spolujazdec sa zranili len ľahko.
      

"Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u účastníkov dopravnej nehody vylúčený," doplnil Szeiff. Škodu, ktorá vznikla v súvislosti s dopravnou nehodou, vyčíslili na približne 8000 eur. "Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrel



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona