Žena napadnutá medveďom

NETKY.SK • 14 December 2018, 17:09 • 2 min
Žena napadnutá medveďom

PENSYLVÁNIA - Mladá žena môže hovoriť o šťastí v nešťastí. Po napadnutí medveďom sa plazila naspäť domov, aby si privolala pomoc.

slovakia

left justify in out

Podľa jej švagrinej, ktorá o danej situácii referovala aj pre miestnu tlač, "Lebarron len  vyšla von na terasu, aby si zapálila cigaretu. Pár minút tam ešte stála, pretože venčila psa. Náhle sa však z húštiny vyrútil medveď a napadol ju."

 

Po preskúmaní miesta činu vyšetrovatelia uviedli, že ženu ťahal medveď do lesa asi 80 metrov. Keď sa jej nakoniec podarilo vyslobodiť, musela sa priplaziť naspäť domov, pretože jej poranil nohu. Po prevezení do nemocnice sa zistilo, že Lebarron má zlomených niekoľko rebier, lýtkovú kosť a okrem toho aj pomliaždeniny na celom tele. Navyše prišla aj o niekoľko vlasov a pár hodín po útoku bola ešte stále v šoku.

 

img

 

Miestny správca oblasti je názoru, že medveď mohol byť prilákaný vôňou jelenieho mäsa z lesnej cesty, ktorá sa nachádza neďaleko Lebarroninho domova. Vyzerá to ale tak, že medveď je pre svoje okolie nebezpečný, a preto sa muži vyjadrili, že v prípade ak ho chytia, utratia ho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona