Žena napadla policajta dáždnikom, hrozí jej osem rokov za mrežami

NETKY.SK • 23 August 2016, 12:30 • 2 min
Žena napadla policajta dáždnikom, hrozí jej osem rokov za mrežami

HUMENNÉ - Polícia v Humennom obvinila 42-ročnú ženu z obce Jankovce v okrese Humenné zo zločinu útoku na verejného činiteľa. TASR o tom dnes informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Žena v nedeľu (21.8.) večer v jednom z rodinných domov v uvedenej obci napadla policajta. Urobila tak v čase, keď dvojčlenná policajná hliadka preverovala oznámenie vo veci podozrenia zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. "Žena nereagovala ani na opakovanú výzvu policajta, aby nemarila svojím konaním samotné policajné preverovanie. Schytila do ruky dáždnik a opakovane ním udierala policajta, čím mu spôsobila zranenie," uviedla hovorkyňa s tým, že išlo o bodnú ranu, ktorá intenzívne krvácala.

 

Zranenie policajta si vyžiadalo lekárske ošetrenie, predbežná dĺžka liečenia bola stanovená na 14 dní. Útočníčka bola umiestnená do cely policajného zaistenia.

 

Obvinenej žene v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies