Žena na účte objavila milióny

NETKY.SK • 17 December 2019, 18:53 • 2 min
Žena na účte objavila milióny

Vianoce sú doslova za dverami a pre mnoho ľudí to znamená aj prievan v peňaženke. Keď si však Američanka Ruth Baloonová z Texasu otvorila minulý týždeň internetové bankovníctvo, nestačila sa čudovať. Zistila totiž, že sa z nej stala milionárka. Radosť však netrvala dlho.

slovakia

left justify in out

Ako prvé sa niekoľkokrát zhlboka nadýchla, potom zavolala svojmu manželovi. Tak Baloonová reagovala, keď zistila, že na jej účte pristálo približne 37 miliónov dolárov. Chápala však, že peniaze zrejme nie sú jej.

 

"Trochu som dúfala, že nám skutočne niekto daroval také peniaze," povedala neskôr Baloonová. Keď však zavolala do svojej banky, prišlo sa na to, že milióny sa na účte objavili skutočne omylom, za čo sa banka ospravedlnila a peniaze z účtu stiahla, informoval server Fox News.

 

 

Aj tak si žena stihla vysnívať, čo všetko by si za rozprávkovú sumu kúpila. "Najskôr by som určite neváhala podporiť charitu. Potom by som veľmi rada investovala do nehnuteľností," zasnila sa dočasná milionárka.

 

Hoci banka neskôr vydala vyhlásenie, v ktorom uviedla, že išlo o chybu v systéme, fakt, že Baloonová bola milionárka, už jej nikto nevezme.

 

"Zostatok na účte som si odfotila a mám aspoň dobrú historku. Snáď to banka ocení, že som poctivá a chybu som im hneď nahlásila," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies