Žena mala 17 rokov odložený cheeseburger z McDonaldu. Pozrite sa ako vyzerá

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 11:31 • 2 min
Žena mala 17 rokov odložený cheeseburger z McDonaldu. Pozrite sa ako vyzerá

Objavilo sa virálne video, ktoré zobrazuje takmer dvadsať rokov starý cheesburger, ktorý vyzerá skoro rovnako, ako čerstvý.

slovakia

left justify in out

Žena na TikToku a Instagrame zverejnila ako vyzerá cheesburger po rokoch odkladania. Hranolky a cheesburger kúpila v roku 2004. Zriadila si doma "múzeum jedla", ktoré odložila v škatuli.

 

img

 

 Hranolky vyzerali úplne rovnako, iba boli stvrdnuté.

 

 

Na takmer 20-ročnom hamburgeri nebola žiadna pleseň. Tento experiment zaujal tisíce ľudí. Niektorí prisahali, že už v tomto reťazci rýchleho občerstvenia nebudú nič kupovať.

 

img

 

Na webovej stránke spoločnosti McDonald's v USA sa nachádza vyhlásenie o tom, prečo sa ich jedlo niekedy nerozkladá.

 

„V správnom prostredí by sa naše hamburgery, rovnako ako väčšina ostatných potravín, mohli rozkladať. Ale na to, aby sa mohli rozložiť, treba určité podmienky, konkrétne vlhkosť. Bez dostatočnej vlhkosti, či už v samotných potravinách, alebo v prostredí, baktérie a plesne nemusia rásť, a preto je rozklad nepravdepodobný. Takže ak sú potraviny v dostatočnom suchu, je nepravdepodobné, že by splesniveli, alebo sa rozložili. Podobné výsledky by mohli mať aj jedlá pripravené doma, ktoré sa nechajú vysušiť. Realita je taká, že naše hamburgery sa vyrábajú iba zo 100% amerického kontrolovaného hovädzieho mäsa. Naše hamburgery neobsahujú žiadne konzervačné látky. ani plnidlá. Jediné, čo sa kedy pridalo, je soľ a grilovacie korenie,“ vysvetľuje web reťazca McDonald.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies