Žena, ktorú postrelili policajti počas naháňačky, bojuje o život

NETKY.SK • 4 August 2016, 12:50 • 2 min
Žena, ktorú postrelili policajti počas naháňačky, bojuje o život

TRNAVA – Dvadsaťjedenročná žena, ktorú policajná hliadka počas naháňačky postrelila leží v umelom spánku. Zranenia počas streľby utrpela aj šestnásťročná Nina, ktorá taktiež leží v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Partia štyroch mladých dievčat utekala pred políciou, ktorá začala po vozidle strieľať. Celkovo vystrelili 32-krát z toho 19-krát do vzduchu a 13 do auta.

 

Za volantom sedela 21-ročná Michaela, ktorá takmer nedokázala vystúpiť z auta a po chvíli padla na zem. Jedna guľka jej prestrelila hrudník a druhá ucho. Jej stav je vážny a momentálne je v umelom spánku a bojuje o život v trnavskej nemocnici.

 

Za Michaelou sedela 16-ročná Nina, ktorú jedna guľka zasiahla do hrudníka. Tú previezli do detskej fakultnej nemocnice v Bratislave a je mimo ohrozenia života.

 

Vodička Michaela nemala vodičský preukaz a šoférovala nadrogovaná. ŠPZ, ktorú mali na aute patrila inému vozidlu. Michaela je z Hlohovca, nemá dokončenú strednú školu a nepracuje.

 

Okrem Michaely a Niny sedeli v aute ešte sedemnásťročná Júlia a devätnásťročná  Daniela. Tie vyviazli bez zranení.

 

Autentický záznam z naháňačky

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies