Žena, ktorá spala s viac ako 10-tisíc mužmi, prezradila ich aj svoje tajomstvá

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 20:04 • 2 min
Žena, ktorá spala s viac ako 10-tisíc mužmi, prezradila ich aj svoje tajomstvá

Gwyneth Montenegro je zvláštna osoba, ktorá v živote prešla extrémnymi zmenami. Pochádza zo silne kresťanskej rodiny, no po tom ako ju na ulici znásilnil gang, sa jej život úplne zmenil.

slovakia

left justify in out

Gwyneth sa v súčasnosti živí ako psychoterapeutka, pomáha ľuďom v osobnom rozvoji a trénuje tiež neurolingvistické programovanie. Dokonca pôsobí ako motivačný rečník.

 

Jej minulosť je však radikálne odlišná. Po znásilnení sama pre seba tratila hodnotu.  „Zmenilo to môj názor voči sebe. Cítila som, že už nie som hodná samej seba, proste som nebola dosť dobrá. Pochádzam z kresťanskej rodiny a prvý sex som si šetrila pre manželstvo, no zrazu som bola znásilnená a všetko bolo preč. Tak som prešla na druhú stranu… Bola som veľmi, ale veľmi promiskuitná. Dostala som sa na prvé miesto v tanečnom klube a to som mala iba 19 rokov,“ uviedla.

 

 

I can usually never get my eye makeup this good but I think I might have nailed it today!!! 😀 Winning....

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Montenegro (@gwynethmontenegro),

 

Začala ako striptérka a krátko na to začala poskytovať aj sexuálne služby. Lákala ju aj možnosť zarobiť 1000 austrálskych dolárov, niekedy aj v priebehu jednej hodiny. V kariére prostitútky pokračovala ďalších 12 rokov, počas ktorých mala sex s viac ako 10-tisíc mužmi. Neskôr o tom aj napísala knihu.

 

 

Gwyneth kontroverzné zamestnanie údajne neľutuje, no rozhodla sa začať nový život. Nadobudnuté skúsenosti chce teraz zužitkovať na pomoc ostatným.

 

 

Enjoyed my visit to Sirius XM. A great crew.

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Montenegro (@gwynethmontenegro),

 

Ranená blondínka vo svojom diele celému svetu prezradila túžby mužov, keďže o nich vie viac, ako ktorákoľvek iná žena na svete.

 

Muži nemajú radi tvrdý sex

Gwyneth tvrdí, že veľa mužov v posteli nemá záujem o experimenty. „Husárske kúsky“ chcela skúšať len malá časť jej klientov.

„Veľa mužov nechce robiť všetky tie tvrdé výstredné sexuálne prejavy – to je len malé percento mužov. Bola som v brandži 12 rokov a nevidela som veľa mužov s chorými fantáziami. Väčšina z nich chcela iba normálny sex.“ 

 

Aj muži potrebujú emocionálne spojenie

Muži radi prejavujú city a nechcú iba sex. „Mala som viacerých klientov, ktorí ma navštevovali preto, aby sme sa porozprávali a niekedy sme sa dokonca spolu hrali hry. Niektorí si to dokonca užili viac ako len sex. Vzbudzovala sa v nich psychologická túžba a nielen tá fyzická. Je jasné, že mnohí klienti boli za mnou iba kvôli sexu, no boli aj takí, s ktorými sme sa väčšinu času rozprávali.“

 

Muži sa chcú cítiť ako muži

Gwyneth tvrdí, že mnohí jej klienti fungovali vo vzťahu, no chodili za ňou, pretože sa cítili „oslabení“. „Chceli sa opäť cítiť mužsky. Chceli v sebe nájsť mužnosť. Tá je pre nich veľmi dôležitá. So sexom dostali tiež intenzívny pôžitok z toho, že sú naozaj mužmi. Mnohí ma vyhľadávali kvôli pocitu, aby sa cítili lepšie. Veľkú úlohu v celom hrala psychologická motivácia.“
 

Zmätok v rodových rolách

Úlohy mužov a žien sa v poslednom období prelínajú a mnohí muži sú z toho dezorientovaní. „Nechcem byť taká drzá, aby som z toho vinila feminizmus. Avšak zbadala som, že muži sa ním cítia oslabení. Niekedy nevedia, čo majú robiť. Nevedia, či majú žene otvoriť dvere, či ju tým napríklad neurazia. U mnohých klientov som videla, že ako keby zabudli byť mužmi. Stratili svoju cestu.“

 

Ak chcete pochopiť ľudí, emócie dajte bokom

Gwyneth tvrdí, že na správne pochopenie mužskej mysle, je treba sa odosobniť od vonkajších prejavov. „Uvoľnite emócie, pozrite sa na neho z vonkajšieho pohľadu a lepšie pochopíte jeho konanie. Vďaka tomu si budete môcť vybrať, či táto osoba je pre vás vhodná, napríklad na dlhodobý vzťah."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona