Žena, ktorá bránila polícii v domovej prehliadke, sa zastrelila

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 07:10 • 2 min
Žena, ktorá bránila polícii v domovej prehliadke, sa zastrelila

MALTERS - Krvavé rozuzlenie priniesol zásah švajčiarskych policajtov v malebnom mestečku Malters v kantóne Luzern. V čase, keď vtrhli do tamojšieho bytu, spáchala samovraždu 65-ročná žena, ktorej syn je podozrivý z drogovej trestnej činnosti, informovali tlačová agentúra DPA a internetové vydanie denníka Blick.

slovakia

left justify in out

Žena predtým so zbraňou v ruke po 17 hodín bránila mužom zákona v domovej prehliadke. Po zásahu policajných zložiek našli seniorku bez známok života v kúpeľni.

 

Ako vyplýva z informácií Blicku, prokuratúra predpokladá, že žena spáchala samovraždu, na hlave mala strelné poranenie, vedľa nej ležala mŕtva mačka, s ktorou skoncovala zrejme skôr, ako si siahla na život.

 

Pri prehliadke dvojposchodového objektu sa na najvyššom poschodí našla plantáž s rastlinami slúžiacimi ako surovina na výrobu drog.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona