Žena drží špeciálnu diétu: Chce mať 190 kilo!

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 11:08 • 2 min
Žena drží špeciálnu diétu: Chce mať 190 kilo!

NEW YORK - Blíži sa leto a väčšina žien sa snaží zhodiť prebytočné kilogramy. Tammy Jungová je však iný prípad. Snaží sa pribrať takmer 90 kilogramov!

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná Jung váži viac ako sto kilogramov a vôbec neplánuje prestať jesť, chce totiž dosiahnuť vysnívanú váhu - 190 kilogramov! Jej motivácia je jednoduchá – peniaze. Tammy sa chce stať internetovým sexymbolom pre mužov, ktorý majú radi „veľké“  ženy. Svoj biznis už začala a na internete predáva členstvo na svojej webstánke pre dospelých sexysignaturebbw.com, kde sa ukazuje iba v bikinách.

Tammy sa denne “napcháva” vyprážanými kurencami, šiškami a celými tehlami syra. S priberaním jej pomáha aj jej priateľ Johan Ubermen (28), ktorý je doslova "leje" do hrdla mliečne šejky. Jej denný príjem je 5-tisíc kalórii, za ktorý utratí 108 dolárov. Dúfa však, že investícia do jedla sa jej vráti, pretože očakáva, že jej webstránka zarobí okolo 3-tisíc dolárov mesačne.

„Deň začínam veľkými raňajkami. Wafle, syrová nátierka, slanina a párky a potom idem do Mcdonaldu na pár hamburgerov,“ prezradila Tammy svoje doobenajšie menu, „počas celého dňa jem syry. Zjem aj niekoľko celých tehál denne a na večeru si dám pizzu, alebo si spravím niečo z mexickej kuchyne,“ dodala.

„Pred koncom dňa si spravím špeciálny šejk na priberanie, ktorý obsahuje hlavne veľa smotany. Potom si dám celé balenie zmrzliny, ktorú do mňa natlačí môj priateľ pomocou lievika. Lievik mi pomáha jesť, hlavne keď už nevládzem,“ prezradila svoje praktiky Tammy.

Mesačne priberie asi 21 kilogramov, no napriek tomu hovorí, že nikdy nebola šťastnejšia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies