Žena do postele uložila opitého muža v domnení, že je to jej syn, manžel ráno objavil nahého cudzinca

NETKY.SK • 2 November 2017, 16:24 • 2 min
Žena do postele uložila opitého muža v domnení, že je to jej syn, manžel ráno objavil nahého cudzinca

Počas Halloweenu sa niektorí ľudia tak zmaľujú, že by ich nespoznala ani vlastná matka. Štyridsaťdeväťročnej Juliet Jarvis uprostred noci zaklopal na dvere opitý muž v pomaľovanou tvárou.

slovakia

left justify in out

Žena si myslela, že je to jej syn, keďže vedela, že v tú noc šiel niekam na párty. Muž si vo vchode dokonca aj automaticky vyzul topánky, akoby bol naozaj doma. Juliet ho odprevadila do postele, lebo sotva stál na nohách.

„Vďaka,“ povedal  Marc Campfield a zaspal.

 

Manžel pani Jarvisovej ráno v kúpeľni zočil neznámeho chlapa úplne nahého. „Na hornom poschodí je nahý chlap a nie je to Stewart (ich syn),“ povedal svojej manželke.

 

Marc sa o svoj príbeh podelil na Instagrame. Najskôr chcel predstierať, že je kamarát ich syna, lenže Juliet si ho vyfotila a poslala fotku jej synovi. Napokon „priznal farbu.“ V noci ho vyhodili z klubu vo Farnhame, pretože zaspal. Potom ani sám nevie, ako sa dostal k nim domov, čo je asi päť kilometrov inde, ako v skutočnosti býva.

 

Na bizarnej príhode sa napokon všetci zasmiali. Marcovi dali nejaké čisté oblečenie ich syna a pán Jarvis ho odviezol domov.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies