Žena (65) porodila štvorčatá: Spolu má už 17 detí!

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 10:41 • 2 min
Žena (65) porodila štvorčatá: Spolu má už 17 detí!

BERLÍN - Nemecké médiá informovali, že 65-ročná učiteľka z Berlína porodila štvorčatá. Televízna stanica RTL oznámila, že traja chlapci a dievča sa narodili cisárskym rezom v utorok 19. mája v berlínskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

RTL uviedla vo vyhlásení, ktoré citovala tlačová agentúra AP, že štyria novorodenci majú veľkú šancu prežiť, ale nemožno vylúčiť ani prípadné komplikácie, lebo na svet prišli v 26. týždni tehotenstva.

 

Matka Annegret Raunigková už mala 13 detí, keď sa rozhodla odcestovať do zahraničia, aby si dala implantovať darované oplodnené vajíčka. Jej rozhodnutie vyvolalo kritiku zo strany lekárov, ktorí vyjadrili pochybnosti, či bude telo ženy fyzicky schopné donosiť deti.

 

Hovorkyňa televízie RTL Heike Spedová povedala pre nemeckú agentúru DPA, že matke sa "darí dobre, vzhľadom na okolnosti".

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona