Žena 25-krát ohlásila uloženie bomby v nákupnom centre

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 19:11 • 2 min
Žena 25-krát ohlásila uloženie bomby v nákupnom centre

PRAHA - Česká polícia vypátrala a zadržala ženu, ktorá celkove 25-krát ohlásila uloženie bomby v jednom z obchodných centier v Roudnici nad Labem.

slovakia

left justify in out

Žene, na ktorú dnes uvalili väzbu, hrozí v prípade potvrdenia viny až päť rokov väzenia za šírenie poplašnej správy a poškodzovanie cudzej veci, informoval server iDNES.cz s odvolaním sa na policajnú hovorkyňu Pavlu Kofrovú. Podľa jej slov prvý z telefonátov zaznamenali policajti koncom mája, posledný v polovici minulého týždňa.

Aj keď sa trhavina v obchodnom centre nikdy nenašla, v jednom prípade žena použila atrapu nástražno-výbušného systému a nedávno tam založila dokonca požiar, uviedla hovorkyňa. Celkovú škodu, ktorú spôsobila páchateľka motivovaná pravdepodobne snahou o riešenie osobných a finančných problémov, vyčíslili na viac ako milión korún.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies