Zemetrasenie v kádri Ružomberka, na odchode aj kapitán Ďubek

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 09:23 • 2 min
Zemetrasenie v kádri Ružomberka, na odchode aj kapitán Ďubek

RUŽOMBEROK - Nenaplnenie ambícií v podobe účasti v európskych pohároch spôsobí v kádri futbalistov MFK Ružomberok zemetrasenie.

slovakia

left justify in out

Mužstvo spod Čebraťa sa má výrazne omladiť. Podľa informácií v denníku Šport už v MFK nepočítajú napriek kontraktu do roku 2016 ani s kapitánom tímu Tomášom Ďubekom. "Mám zmluvu s klubom ešte na dva roky, ale keď ma nechcú, nebudem v Ružomberku nasilu. Nesplnil sa cieľ na tento ročník a nedoplatím na to len ja sám. Za seba vravím, že sa nemám za čo hanbiť, keďže už druhý rok som najproduktívnejším hráčom Corgoň ligy," poznamenal pre štvrtkové vydanie Športu s 9 gólmi tretí najlepší strelec ružomberského tímu. Okrem Ďubeka sú vraj na odchode z MFK aj ďalší hráči: Adamovič, Nikolič, Greššák, Peter Maslo, Nosek, Lupták, Zošák a Serečin. Údajne nemá na lavičke Ružomberčanov, ktorým pred záverečným kolom patrí v tabuľke 4. miesto, pokračovať ani súčasný tréner Jozef Chovanec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies