Zemanovu neistú chôdzu zavinila únava a operovaný palec

NETKY.SK • 31 Január 2013, 08:05 • 2 min
Zemanovu neistú chôdzu zavinila únava a operovaný palec

Zemanovu neistú chôdzu zavinila únava a operovaný palec - Politika Zapotácanie a neistú chôdzu víťaza českých prezidentských volieb Miloša Zemana zavinila únava a operovaný palec. Jeho spolupracovníci ubezpečili, že novozvolený prezident je vo výbornom zd

slovakia

left justify in out

img

Zapotácanie a neistú chôdzu víťaza českých prezidentských volieb Miloša Zemana zavinila únava a operovaný palec. 

Jeho spolupracovníci ubezpečili, že novozvolený prezident je vo výbornom zdravotnom stave, oznámil dnes spravodajský server iDNES.cz. 

Zemanova neistá chôdza a zapotácanie sú zachytené na neoficiálnom videozázname z jeho prvej návštevy v sídle v Českej televízie v sobotu večer, iba niekoľko hodín po skončení rozhodujúceho druhého kola volieb. Podľa ČT išlo o hrubé nespracované materiály, ktoré niekto neoprávnene zverejnil v nespracovanej podobe.

Video sa rýchlo rozšírilo po internete a stalo sa predmetom žartov i obáv o kondíciu budúceho prezidenta ČR. 

"Zdravotný stav Miloša Zemana je vynikajúci. Potvrdila to aj lekárska prehliadka, ktorej sa podrobil pred prezidentskou voľbou. Ale kvôli opakovanej operácii palca na nohe má fóbiu, aby nezakopol,"vysvetľuje podpredseda Strany práv občanov ZEMANOVCI (SPOZ) Zdeněk Štengl. 

Podobne sa vyjadril aj predseda SPOZ Vratislav Mynář, ktorý vyhlásil, že motorika 68-ročného expremiéra je úplne v poriadku.

Zemanovi spolupracovníci tiež zdôrazňujú skutočnosť, že video bolo nakrútené bezprostredne po skončení náročnej volebnej kampane, ktorá stála víťazného kandidáta veľa síl. 

Podľa iDNES.cz bol Zeman po druhom kole volieb možno unavenejší než jeho o sedem rokov starší súper Karel Schwarzenberg. Ten sa hneď po voľbách vrátil na ministerstvo zahraničných vecí a obnovil svoj bežný pracovný rytmus. 

Zeman naproti tomu odišiel na niekoľko dní odpočívať na svoju chalupu na Vysočinu. Tam si pred dvoma rokmi zlomil palec na ľavej nohe, kvôli ktorému sa musel podrobiť už dvom operáciám.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies