Zeman či Drahoš? Koho budú voliť české osobnosti?

NETKY.SK • 16 Január 2018, 07:54 • 2 min
Zeman či Drahoš? Koho budú voliť české osobnosti?

PRAHA - Kampaň pred rozhodujúcim druhým kolom českých prezidentských volieb v dňoch 26.-27. januára sa iba rozbieha, ale internetové vydanie denníka Blesk už zverejnilo odpovede viacerých tamojších celebrít z oblasti hudby, filmu, divadla, či športu, na otázku, koho uprednostnia pri voľbe hlavy štátu.

slovakia

left justify in out

Skladateľ a spevák Michal David, spevák Daniel Hůlka, herec Ivan Vyskočil či filmár Zdeněk Troška sú rozhodnutí odovzdať svoje hlasy súčasnému prezidentovi ČR Milošovi Zemanovi. To isté platí aj hudobníkovi a maliarovi Františkovi Ringovi Čechovi či niekdajšom futbalovom internacionálovi Ivovi Knoflíčkovi.

 

Naopak herci a herečky, Jan Čenský, Aňa Geislerová, Dana Morávková či Tereza Kostková, speváčky Monika Absolonová, Heidi Janků a Leona Machálková, skladateľ a spevák Janek Ledecký podporia v druhom kole Jiřího Drahoša.

 

To isté platí aj o populárnom moderátorovi Janovi Rosákovi či olympijských medailistoch v ľahkej atletike, vodnom slalome, respektíve športovej streľbe - Zuzane Hejnovej, Vavřincovi Hradílkovi a Kateříne Emmons. Drahoša chce voliť za hlavu štátu aj rodák z východného Slovenska, filmár a producent Fero Fenič.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies