Železničné priecestie na Bojnickej ceste v Prievidzi uzavrú pre opravu

NETKY.SK • 20 September 2016, 14:43 • 2 min
Železničné priecestie na Bojnickej ceste v Prievidzi uzavrú pre opravu

PRIEVIDZA - Prievidzskí policajti upozorňujú širokú verejnosť na plánovanú uzáveru železničného priecestia na ceste III/1774 (Bojnická cesta) v Prievidzi, ktorá potrvá od 23. septembra od 18.00 h do 6.00 h 30. septembra. Dôvodom pre dopravné obmedzenie je oprava konštrukcie železničného priecestia a železničného zvršku.

slovakia

left justify in out

Obchádzková trasa pre nákladné automobily a autobusy v smere od Nadjazdovej ulice (vjazd od Novák) bude vedená po uliciach Matice slovenskej, Necpalská, Nedožerská, Mliekarenská, Ľ. Ondrejova, Nábrežná a odtiaľ na Bojnickú cestu.

 

Obchádzková trasa pre osobné automobily v smere od Nadjazdovej ulice bude vedená po Nábreží sv. Metoda, Duklianskej ulici a odtiaľ na Bojnickú cestu. Vozidlá nachádzajúce sa v centre mesta budú presmerované pred rekonštruovaným železničným priecestím na Šumperskú ulicu a odtiaľ na ulicu Nábrežia sv. Metoda (smer Trenčín), respektíve na ulicu M. R. Štefánika (smer Bojnice). Obchádzkové trasy budú vyznačené prenosným dopravným značením.

 

Polícia v tejto súvislosti žiada všetkých vodičov, aby sa plne venovali vedeniu motorového vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť a svoje cesty si plánovali s dostatočným časovým predstihom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies