Železničiari ponúkajú ľuďom mimoriadnu cenu, ak vymenia auto za vlak

NETKY.SK • 6 September 2012, 10:52 • 2 min
Železničiari ponúkajú ľuďom mimoriadnu cenu, ak vymenia auto za vlak

Železničiari ponúkajú ľuďom mimoriadnu cenu, ak vymenia auto za vlak - Doprava Železničiari chcú počas Dňa bez áut prilákať viac ľudí do vlakov. Ak sa tak Slováci rozhodnú vymeniť auto za vlak, 22.

slovakia

left justify in out

imgŽelezničiari chcú počas Dňa bez áut prilákať viac ľudí do vlakov. Ak sa tak Slováci rozhodnú vymeniť auto za vlak, 22. septembra budú môcť cestovať InterCity (IC) vlakmi za mimoriadnu cenu desať eur.
      "Ponuka je platná 22. septembra pre všetky IC vlaky v druhej vozňovej triede," priblížil riaditeľ odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Tomáš Šarluška. Cena desať eur platí podľa jeho slov pre všetky typy cestujúcich a pre všetky cenové úrovne.
      "Pre cestujúcich, ktorí podľa Cenníka cestovného na IC vlaky platia nižšiu cenu ako desať eur, platí nižšia cena cestovného," dodal Šarluška.
      Doplatok do prvej vozňovej triedy pri tomto mimoriadnom cestovnom nie je možný. Predpredaj lístkov sa začne od 10. septembra priamo v pokladniciach ZSSK.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies