Železničiari hľadajú dodávateľa na rozvoj informačných systémov za 10,8 mil. eur

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 14:17 • 2 min
Železničiari hľadajú dodávateľa na rozvoj informačných systémov za 10,8 mil. eur

BRATISLAVA - Správca koľajníc Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) a osobný dopravca Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) hľadajú dodávateľa na podporu a rozvoj koncových staníc a serverov v prostredí Microsoft. Hodnotu zákazky železničiari odhadujú vo výške 10,83 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. Súťaž je rozdelená do dvoch častí, jedna je určená pre Železničné telekomunikácie ŽSR a druhá pre Sekciu informačných technológií ZSSK.

 

Zákazka je určená na obdobie troch rokov. Jej predmetom je konkrétne dodávka služieb licenčného partnera a partnera pre prevádzku informačných systémov, zodpovedajúce konzultácie, tiež realizácia update a upgrade informačných systémov a IT infraštruktúry od výrobcu Microsoft a aj samotnej implementácie.

 

Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 8. augusta tohto roku. Na zákazku sa má uzatvoriť rámcová dohoda s jedným uchádzačom. Odberatelia si pritom vyhradzujú právo uplatniť opciu na predĺženie doby trvania zákazky o 12 mesiacov, a to za rovnakých podmienok, za ktorých sa uzatvorí rámcová dohoda.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies