Železnice SR vybrali na rekondičné pobyty Kúpele Vyšné Ružbachy

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 18:05 • 2 min
Železnice SR vybrali na rekondičné pobyty Kúpele Vyšné Ružbachy

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) vybrali na rekondičné pobyty pre svojich zamestnancov Kúpele Vyšné Ružbachy, a. s. v okrese Stará Ľubovňa. Za poskytovanie týchto služieb počas troch rokov vynaložia zhruba 1,445 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Vybraný poskytovateľ rekondičných pobytov vzišiel z elektronickej aukcie. Vyplýva to z výsledku verejnej súťaže vyhlásenej vlani v októbri, predpokladaná hodnota zákazky predstavovala 1,612 mil. eur bez DPH.

Rekondičné pobyty budú zamerané na predchádzanie chorôb pohybového ústrojenstva. ŽSR predpokladajú za uvedené obdobie vo Vyšných Ružbachoch využiť 3 840 týchto pobytov pre vlastných zamestnancov. Trvať budú štrnásť dní, zahŕňajú trinásť nocľahov aj polpenzií. Cena rekondičného pobytu pre jednu osobu je 376,20 eura bez DPH. Poskytovanie kúpeľnej starostlivosti je oslobodené od DPH.

Ponuku v tendri predložili v lehote traja uchádzači, otvárali sa cenové návrhy dvoch z nich. Kúpele Vyšné Ružbachy najprv navrhli cenu 1,607 mil. eur a Prírodné jódové kúpele Číž, a. s., 1,612 mil. eur bez DPH. V elektronickej aukcii uspeli Kúpele Vyšné Ružbachy s ponukou zhruba 1,445 mil. eur, keďže konkurent navrhol cenu 1,446 mil. eur bez DPH. Rozdiel medzi oboma ponukami bol 1 536 eur.

Kúpele Trenčianske Teplice, a. s., boli vylúčené pred otváraním cenových ponúk, keďže podľa železničiarov v lehote nevysvetlili, alebo nedoplnili predložené doklady pre splnenie podmienok účasti. Bardejovské kúpele, a. s., predložili ponuku dve a pol hodiny po lehote, preto ju ani neotvárali a vrátili im ju.

Železnice Slovenskej republiky vznikli 1. januára 1993 a v Obchodnom registri SR sú zapísané od 31. decembra 1993 ako nástupca štátneho podniku. Na základe transformácie a reštrukturalizácie sa od 1. januára 2002 od ŽSR oddelila osobná a nákladná doprava. Podnik má základné imanie 800,17 mil. eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies