Železnice nakúpia podvaly a mostnice za 4,5 milióna eur

NETKY.SK • 31 Október 2015, 11:09 • 2 min
Železnice nakúpia podvaly a mostnice za 4,5 milióna eur

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) nakúpia drevené podvaly a mostnice za 4,5 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Celú zákazku pre ne zabezpečí nemecká spoločnosť Fűrstenberg – THP. Vyplýva to z oznámenia o výsledku tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

 

Súťaž bola rozdelená na tri časti. V prvej sa obstarávali drevené priečne podvaly, v druhej výhybkové a v tretej mostnice. Vo všetkých troch častiach tendra bola prijatá iba jediná ponuka. Jej hodnota bola vždy totožná s predpokladanou cenou železníc.

 

V tendri sa použila elektronická aukcia a kritériom pre výber víťaza bola ekonomicky najvýhodnejšia ponuka. Dodávka podvalov a mostníc nebude spolufinancovaná z eurofondov. Železničiari ich používajú pri budovaní, opravách či údržbe železničných tratí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies