Železiarne Podbrezová vyrobili vlani rekordný objem valcovaných rúr

NETKY.SK • 2 Január 2018, 13:12 • 2 min
Železiarne Podbrezová vyrobili vlani rekordný objem valcovaných rúr

PODBREZOVÁ - Zhruba o 38 000 ton prekročili v uplynulom roku plánovaný objem výroby v oceliarni spoločnosti Železiarne Podbrezová. Dovedna vyrobili 207 000 ton valcovaných rúr.

slovakia

left justify in out

Objem výroby kontinuálne odlievaných blokov na predaj bol prekročený o asi 26 000 ton. Plán výroby kontinuálne odlievaných blokov pre vlastnú valcovňu rúr prekročili o zhruba 12 000 ton.

 

Ako v podnikových novinách informoval asistent výrobného riaditeľa Martin Domovec, rok 2017 sa vyznačoval rastúcimi požiadavkami po kontinuálne odlievaných oceľových blokoch z produkcie železiarní. Z toho dôvodu spoločnosť od konca apríla 2017 pristúpila k zmene pracovného režimu na nepretržitý.

 

"Priaznivejšiu situáciu na trhu a zvýšený dopyt po našich výrobkoch sme od začiatku roku pociťovali aj vo valcovni rúr, kde sme od 23. januára pristúpili k nepretržitému pracovnému režimu," uviedol.

 

Vlaňajší rok vo valcovni rúr označil ako historický, keď už 23. novembra prekročili doterajší ročný objemový rekord výroby a do konca roku 2017 predpokladali vyrobiť 207 000 ton valcovaných rúr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies