Zelenský v Spartaku skončil, juniorov v druhej lige povedie Ekhardt

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 12:52 • 2 min
Zelenský v Spartaku skončil, juniorov v druhej lige povedie Ekhardt

TRNAVA - Juniori FC Spartak Trnava budú hrať druhú najvyššiu slovenskú futbalovú súťaž pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta. Ten na lavičke strieda Petra Zelenského. TASR o zmene na trénerskom poste informoval klub prostredníctvom tlačovej správy.

slovakia

left justify in out

Doterajší kouč rezervného tímu bude pôsobiť od novej sezóny v Palárikove. "Klub má záujem postúpiť z najvyššej krajskej súťaže. Korektne sme sa dohodli na spolupráci. Futbal je moja láska a chcem v ňom naďalej pracovať," uviedol lúčiaci sa Zelenský. Pri kormidle juniorky Spartaka ho strieda Ekhardt, ktorý mužstvo viedol od jarnej časti, až pokým ho neprevelili na záchranárske práce k A-mužstvu.

"Podali sme prihlášku do druhej ligy. Mužstvo je treba vystavať na pevných základoch, aby nebolo v súťaži len fackovacím panákom. Inak by ju nemalo zmysel hrať. Preto uvažujeme, že okrem súčasnej kostry juniorky, ktorá vybojovala postup, tím doplníme aj o nových hráčov, či niektorých navrátilcov z hosťovaní," povedal Ekhardt.

Tento týždeň by sa malo utriasť aj zloženie zvyšku realizačného tímu. Prípravu odštartuje mančaft v pondelok 24. júna o 14.30 h úvodným tréningom na Rybníku. Vo štvrtok 27. júna odídu spartakovci na päťdňové sústredenie do Piešťan. Potvrdené majú zatiaľ dva prípravné zápasy - 29. júna o 10.30 h so Šamorínom a 6. júla v Maďarsku s Györom. Domáce súťažné druholigové zápasy bude hrať trnavská juniorka v nedeľu predpoludním na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies