Zedník opustil slovenskú výpravu,nebol spokojný s úlohou v tíme

NETKY.SK • 14 Apríl 2011, 07:03 • 2 min
Zedník opustil slovenskú výpravu,nebol spokojný s úlohou v tíme

Zedník opustil slovenskú výpravu,nebol spokojný s úlohou v tíme - Hokej Útočník Richard Zedník opustil slovenskú hokejovú výpravu počas prípravného kempu pred MS v Košiciach. Nebol spokojný so svojou úlohou v tíme a tak na domácom šampionáte štartovať neb

slovakia

left justify in out

img

Útočník Richard Zedník opustil slovenskú hokejovú výpravu počas prípravného kempu pred MS v Košiciach. Nebol spokojný so svojou úlohou v tíme a tak na domácom šampionáte štartovať nebude.
      "Richard sa rozhodol odísť a opustiť slovenskú výpravu po utorňajšom tréningu. Pokúšal som sa ho skontaktovať sms-kami, zatiaľ sa mi to však nepodarilo. Snáď sám Richard by Vám povedal viac. Prajeme mu všetko dobré a nepoznáme dôvod jeho rozhodnutia. MS sú veľkou udalosťou a kto chce byť ich súčasťou, tak bude, kto nie, tak nie," uviedol tréner slovenskej reprezentácie Glen Hanlon.
      Zedník v stredu večer v rozhovore pre televíziu Markíza objasnil dôvody svojho rozhodnutia opustiť výpravu. "Tešil som sa na MS, myslím si, že chalani a aj partia bude dobrá. Nebol som spokojný s úlohou v tíme, ak by som vôbec nejakú mal. Všetko je na trénerovi, bol by som rád, ak by mi to povedal dopredu, aby som vedel ako sa mám zariadiť. Je to moje rozhodnutie a takto to bude lepšie," prezradil skúsený útočník.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies