Zé Roberto sa konečne dočkal brazílskeho titulu - v 42 rokoch

NETKY.SK • 28 November 2016, 10:53 • 2 min
Zé Roberto sa konečne dočkal brazílskeho titulu - v 42 rokoch

SAO PAULO - Na konte má víťazstvo v španielskej Primera División a Lige majstrov s Realom Madrid, štyrikrát triumfoval v nemeckej I. bundeslige s Bayernom Mníchov, s brazílskym národným tímom sa dvakrát tešil z prvenstva na Copa América a Pohári konfederácií FIFA, no jedna trofej mu v zbierke stále chýbala. Až doteraz.

slovakia

left justify in out

Niekdajší brazílsky reprezentant Zé Roberto slávi s Palmeirasom svoj prvý majstrovský titul v "krajine samby". Klub zo Sao Paula ovládol brazílsky šampionát deviatykrát v histórii, premiérovo od roku 1994. "Vždy musíte žiť v prítomnosti. Ešte nie je čas hovoriť o konci kariéry," vyhlásil pre TV Globo 42-ročný Zé Roberto. Nestarnúci stredopoliar dúfa, že mu v Palmeirase obnovia končiaci sa kontrakt. "Chvíľu si oddýchnem, strávim čas s rodinou a potom všetko dôkladne zvážim. Rozhodnutie príde v najbližších dňoch. Ďakujem Bohu, že mi doprial futbalovú dlhovekosť a silu vyhrať titul s týmto nádherným klubom," doplnil Zé Roberto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies