Že by sa Bašternák hanbil za svoje luxusné vozidlo Bugatti Veyron a snaží sa ho skrývať?

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 12:11 • 2 min
Že by sa Bašternák hanbil za svoje luxusné vozidlo Bugatti Veyron a snaží sa ho skrývať?

BRATISLAVA - Kontroverzný podnikateľ Ladislav Bašternák obvinený z daňových podvodov, sa pravdepobne hanbí za svoje luxusné vozidlo Bugatti Veyron, ktoré ho vyšlo prinajmenšom na milión eur.

slovakia

left justify in out

Na základe záznamov STK na internetovom portály stkonline.sk sa na aute za posledné dva roky najazdilo iba 87 kilometrov. V roku 2013 malo luxusné auto najazdené 26 177 kilometrov, o dva roky neskôr v roku 2015 kontrola ukázala, že na Bugatti podnikateľ najazdil iba 16 460 kilometrov.

 

Technická kontrola vykonaná v tomto roku ukázala, že auto stálo viac v garáži ako sa na ňom jazdilo. Čísla ukázali minimálny rozdiel oproti poslednej kontrole a to iba 87 najazdených kilometrov.

 

V posledných dvoch rokoch bolo Bašternákove meno prepierané na verejnosti v súvislosti s daňovými únikmi ale aj komplexom Bonaparte




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona